Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo și Vuk Djordjevic, declarații după înfrângerea de la Cluj-Napoca

Miguel Angel Hoyo și Vuk Djordjevic, declarații după înfrângerea de la Cluj-Napoca

BC CSU Sibiu a suferit prima înfrângere în ediția 2022/2023 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, galben-albaștrii pierzând în Derby-ul Ardealului cu 112-88 pe terenul lui U-BT Cluj în etapa a patra a conferinței A.

Miguel Angel Hoyo a rezumat în câteva cuvinte meciul cu campioana României pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu:

„A fost un meci dificil. În prima repriză cred că am reușit să ne ținem bine, în special în ofensivă. Am fost agresivi, am ales aruncările bune și am înscris. Am suferit puțin și apoi am văzut cum diferența trecea de 20 de puncte, dar nu am renunțat. Am continuat să luptăm, dar la un moment dat a părut că cedăm iar ei au rupt total jocul și s-a terminat.

Ambele echipe au practicat un joc în viteză și așa s-a marcat mult. Ofensiva a funcționat și de asta e și scorul de pe tabelă. La final trebuie să marchezi un punct mai mult decât adversarul și nouă nu ne-a ieșit. Nivelul nostru în repriza a doua nu a fost bun.”

Vuk Djordjevic a încheiat cu 15 puncte și 4 recuperări, el adăugând următoarele:

„A fost un meci greu pentru noi. După trei victorii în campionat am jucat împotriva unui adversar foarte puternic. Trebuie să ne îmbunătățim apărarea. Ne așteaptă un meci foarte important pe teren propriu și ne concentrăm acolo. Trebuie să ne îmbunătățim apărarea, bineînțeles și atacul, dar defensiva este cea mai importantă.”

Sibienii vor avea un nou adversar dificil în față în ultima zi a lunii octombrie, pe Rapid București, întâlnirea din etapa a 5-a fiind programată în Sala Transilvania.

*foto: Bogdan Isailă

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    declaratii
    pentru un club care face apel la cel de-al saselea jucator de multe ori, ma astept ca si comunicarea cu el/publicul sa fie pe masura. Declaratiile de dupa meci sunt bune, au o doza de subiectivism si reflecta perceptia la cald dar nu sunt suficiente.
    Ma gandesc ca o conferinta de presa asa cum se mai poarta la case cu staif ar fi o caciula prea mare, atat logistic cat si din perspectiva complicatiilor manageriale, dar nici ceea am primit acum din partea antronorului, dupa un mostenit titlu de derby al Ardealului cu record de puncte incasate, nu e rezonabil. Zic doar.

    cu 1 an în urmă (23.10.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!