Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miguel Angel Hoyo: „Sper că sala o să fie plină și fanii ne vor ajuta să evoluăm bine în fața Clujului”

Miguel Angel Hoyo: „Sper că sala o să fie plină și fanii ne vor ajuta să evoluăm bine în fața Clujului”

BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca se duelează în această seară (11.03) în Liga Națională de Baschet Masculin, într-un meci ce contează pentru etapa a 23-a. Va fi al doilea episod din Derby-ul Ardealului în actuala stagiune.

Miguel Angel Hoyo a vorbit pentru Facebook BC CSU Sibiu despre întâlnirea cu U-BT Cluj, pentru care speră ca sala să fie plină, după ce în România nu s-a mai prelungit starea de alertă. Antrenorul galben-albaștrilor spune că recuperările vor fi foarte importante pentru echipa sa în această confruntare:

„Sper că sala o să fie plină și fanii ne vor ajuta să evoluăm bine în fața Clujului. Ei sunt campioni și au câștigat tot până acum în Liga Națională, dar cred că suntem pregătiți să ne luptăm cu ei. Trebuie să fim consistenți, tari, să evoluăm bine în defensivă și să nu le lăsăm multe șanse la recuperări. Trebuie să luăm recuperările defensive ca să putem construi apoi. Asta e cel mai important și să fim tari. Cheia jocului, cu siguranță, este oprirea războiului.”

Partida din Sala Transilvania începe la ora 18.00 și va fi transmisă în direct pe Digisport 3, LookSport + și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!