Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miha Lapornik a semnat în Olanda cu Heroes Den Bosch

Miha Lapornik a semnat în Olanda cu Heroes Den Bosch

Miha Lapornik, jucător care a trecut în cariera sa pe la U BT Cluj-Napoca, este noul jucătorul al lui Heroes Den Bosch. Baschetbalistul sloven merge în Olanda, după ce în stagiunea precedentă a jucat în Lituania la Pieno Zvaigzdes.

Lapornik va împlini 27 de ani pe 18 octombrie 2020. Născut la Celje, Slovenia, el măsoară 1.94 metri și este un jucător de poziția 2.

În sezonul 2019/2020, Lapornik a jucat 24 de partide în Lituania și a avut medii statistice de 13.3 puncte, 3.0 recuperări și 2.0 pase decisive.

Lapronik a jucat în România în sezonul 2017/2018 și a strâns 13 apariții în LNBM cu cifre de 12.8 puncte, 2.5 recuperări și 2.2 pase decisive. Alături de U BT Cluj-Napoca, baschetbalistul sloven și-a trecut în palmares Cupa României.

Miha Lapornik a mai jucat în cariera sa pentru Zlatorog Lasko, Olimpija Ljubljana și Bilbao Basket. Acum a semnat un angajament valabil pe două sezoane cu Heroes Den Bosch.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!