Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Măciucă, cel mai bun marcator al lui BCM U Pitești în victoria cu BC CSU Sibiu

Mihai Măciucă, cel mai bun marcator al lui BCM U Pitești în victoria cu BC CSU Sibiu

Mihai Măciucă a fost cel mai bun marcator al lui BCM U FC Argeș Pitești în victoria cu BC CSU Sibiu, 91-83, din prima rundă a playoff-ului LNBM. 

În ciuda faptului că se confruntă cu o problemă personală, decesul bunicii sale, internaționalul român a terminat partida cu 22 de puncte (4/6 la două puncte, 4/9 la trei puncte și 2/2 la libere), 4 recuperări și un capac pentru un indice de eficiența de 20 de unități. 

Măciucă a jucat aproximativ 29 de minute, însă a înscris 18 din cele 22 de puncte în repriza a doua a confruntării. Cel mai bun moment al tânărului jucător a avut loc pe parcursul sfertului trei, când a înscris 9 puncte consecutive și a dus scorul de la 53-52 pentru CSU Sibiu la 61-58 în favoarea echipei sale. 

Prestația din această partidă a baschetbalistului de 20 de ani a fost lăudată și de antrenorul său, Tudor Costescu: 

Vreau să fac o mențiune specială și să îi mulțumesc lui Mihai Măciucă și să îl felicit pentru evoluția avută. El a trecut peste o problemă ce l-a afectat foarte tare. În ciuda acestor lucruri, a avut o prestație de excepție.

*foto: facebook/ BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!