Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Măciucă, declarații după meciul cu numărul 100 pentru FC Argeș

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.01.2022

Mihai Măciucă, declarații după meciul cu numărul 100 pentru FC Argeș

FC Argeș Basketball a câștigat duelul alb-violet din etapa a 17-a a Ligii Naționale. Scorul final al disputei cu SCM Timișoara a fost 95-73 pentru piteșteni.

Mihai Măciucă a ajuns cu prilejul acestei confruntări la 100 de prezențe în tricoul lui FC Argeș. Extrema vulturilor a încheiat cu 11 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, 4/9 la aruncările din acțiune și 3/7 la cele de la distanță, totul pentru un indice al eficienței de +12.

După încleștarea din Sala Sporturilor din Pitești, Mihai a oferit în exclusivitate o declarație pentru site-ul nostru.

„Am intrat montați de la început, știam că ne așteaptă un meci greu. Am dat 100% pe parchet și am reușit să respectăm planul de joc.”

În ultimele cinci etape, Măciucă a fost în double figures la capitolul punctelor în patru instanțe.

„Nu s-a schimbat nimic în noul an. Mi-am păstrat etica de muncă. Trag în continuare, lucrez pentru echipă și de fiecare dată o pun pe primul loc.”

Întrebat unde se vede la meciul numărul 200 în Liga Națională, jucătorul formației gazdă din meciul de duminică a avut de spus următoarele:

„Cine știe?! Rămâne de văzut dacă meciul 200 o să fie în Campionatul României sau în străinătate. Prin acel heat check din sfertul patru am încercat să îi răsplătesc pe fanii noștri care sunt excepționali. Ne bucurăm că îi putem avea aproape deoarece pentru ei jucăm.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Mihai Măciucă se află și în lotul lărgit convocat de Dragan Petricevic pentru meciul Vulturilor cu Albania de la sfârșitul lunii februarie.

*foto: FC Argeș Basketball/Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!