Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Nedeff vorbește pentru FRBaschet despre cariera sa

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.11.2011

Mihai Nedeff împlinește azi 80 de ani.

Cu această ocazie Federația Română de Baschet a publicat pe site-ul său oficial un interviu în care marele jucător vorbește despre prodigioasa sa carieră. Nedeff povestește cum s-a apucat de baschet, cum a fost prima experiență la națională sau cum s-a vazut baschetul de pe banca, din postura de antrenor.

Cred că un lucru foarte important este segmentul de initiere (în baschet, n.r). Ar fi bine ca fiecare club divizionar sa isi   oblige sportivii sa lucreze cu grupe de minibaschet, pentru promovarea jocului de baschet si nu numai. Totodata, trebuie promovate mai mult si competitiile scolare si universitare, pentru a construi o piramida a baschetului romanesc.  Pe de alta parte, mi-as dori sa vad din nou mai multi jucatori romani pe teren. Cred ca ar fi bine ca pe parchet sa fie prezenti tot timpul minimum trei jucatori romani, cu scopul de a mari selectia pentru echipa nationala. Si, poate ca asa, strainii vor fi de o mai mare calitate.

Interviul poate fi citit în întregine AICI.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!