Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Paul: „A fost un meci în care apărarea și-a spus cuvântul”

Eduard Popa

Eduard Popa
10.02.2016

Steaua CSM Eximbank a obținut cea de-a cincea victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin. Roș-albaștrii s-au impus, pe teren propriu, în fața celor de la CS Energia Târgu Jiu, cu scorul de 75-62.

La finalul partidei, Miță Paul a spus că apărarea a făcut diferența în partida cu gorjenii.

„A fost un meci în care apărarea și-a spus cuvântul. Reușim să ne apărăm din ce în ce mai bine, i-am făcut să înscrie doar 62 de puncte, și asta cred că s-a văzut în ultimele meciuri. De la meci la meci am reușit să ne apărăm mai bine. În momentul în care primești 62 de puncte de la o echipă ca Târgu Jiu, care înscrie foarte mult, înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Mihai Paul.

Căpitanul Stelei a jucat 15 minute în partida cu Energia, a înscris 8 puncte cu 2/2 din spatele liniei de 3 şi a mai reuşit o pasă decisivă. 

Următorul meci al Stelei va fi în deplasare, în compania celor de la BC Timişoara. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!