Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Paul a revenit după o absență de mai bine de două săptămâni

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.11.2012

Mihai Paul a revenit pe parchet după o absență de mai bine de două săptămâni. El nu a reușit să o ajute pe CSU Sibiu să se impună la Craiova.

În vârstă de 30 ani, fundașul de 1.92 metri a fost principalul marcator al trupei antrenate de către Dragan Petricevic în jocul din etapa a 6-a, pierdut cu scorul de 84-70. Pe parcursul celor 34 minute de joc, Miță a avut 4/8 atât la aruncările din interiorul semicercului cât și la cele din afara lui. De asemenea, a terminat cu 1/5 la linia de pedeapsă pentru un total de 21 puncte.

Paul a adăugat 4 pase decisive, 3 recuperări și a pierdut posesia mingii de trei ori pentru un coeficient de 13 la eficiență. Astfel, a stabilit repere personale stagionale la minute, puncte, eficiență, coșuri de două respectiv trei puncte.

În patru partide disputate, Mihai Paul are medii de 9.8 puncte, 2.8 pase decisive, 2.5 recuperări și 0.8 intercepții cu 2.5 mingi pierdute pentru 6.3 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!