Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Paul a semnat cu Steaua

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.07.2013

Mihai Paul a ajuns la un acord cu Steaua București, informează site-ul steauabaschet.ro. asdtfel, sportivul în vârstă de 31 ani revine în capitală, acolo unde a mai evoluat pentru Dinamo și CSM București, Paul măsoară 1.92 metri și evoluează pe pozițiile 1-2.

În sezonul 2012/13, Paul a jucat pentru CSU Sibiu și U Mobitelco Cluj. El a terminat precedenta ediție de campionat cu 32 meciuri jucate, având medii de 9.5 puncte și 3.3 pase decisive.

De-a lungul carierei, Miță a mai jucat la CSU Ploiești, Elba Timișoara, BCM U Pitești și la două echipe din Costa Rica. A fost campion al României în două rânduri, alături de Asesoft.

15 comentarii la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești Diana. :

    :)
    Binee Mitza!!

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Mihai Paul
    Bine pentru Steaua si rau pentru "U" ...... a demonstrat ca ii un jucator de care ai nevoie dar.... nu cred ca a cerut zeci de mii de euro pe luna si doar Steaua a venit cu ei.... dar....

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Pintea e la mana lui Kuti pe pozitiile 1,2.URA! Da poate mai rezista batranii Meda si Cuic sa joace 30+ min pe meci macar anu asta

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca 3pointer :

    Paul
    Pana acum nu vad o echipa competitiva la U, sunt putini jucatori si si astia in varsta a doua. Daca si Paul a plecat oare cu cine o sa joace? Ceva achizitii autohtone?

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      Mita Paul
      A fost alegerea lui sa plece si orice ar f ales ar fi ales in sud ..... nu este vina nimanui ca nu a ramas.....

      cu 10 ani în urmă (28.07.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca 3pointer :

    Josh Sparks
    Sa speram ca Josh Sparks nu este rezerva pentru Baciu, dar momentan posturile 1-2-3 nu sunt acoperite doar partial.

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      Sparks
      Nu prea are el treaba cu 5, este mai degraba un 3 care joaca si 4 ..... pe 5 ii Lalovic.....

      @free62 Tot ne plangem ca nu producem jucatori autohtoni de valoare.... poate asta ii solutia ..... merita si ei o sansa! Kuti a avut executii frumusele cand a jucat si pare capabil... deci....

      cu 10 ani în urmă (26.07.2013)
    • U BT Cluj-Napoca 3pointer:

      Sparks
      Nu ma gandeam ca si pozitie, mai de graba ca si technica :) sau lipsa acestuia.
      Jucatorii autohtoni lipsesc in general din tot campionatul, mai ales noiile generatii.

      cu 10 ani în urmă (26.07.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      "U"
      Am inteles..... cauta pe net sa gasesti "prezentarea" lui Sparks .... nu suna si nici nu arata rau..... dar..... Cat despre juniori... au o sansa in plus, sa speram.... poate chiar merita compromis pentru ei sezonul..... Marcel nu a riscat sa joace copii iar maimuta.... a riscat totul pe un raget..... si a pierdut.... daca pierzi pe mana juniorilor dar le cresti valoarea ii cu totu si cu totu alta jucarie....

      Numai "U"

      cu 10 ani în urmă (26.07.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    numai U
    Nici eu nu prea vad o echipa, si nu avem jucatori romani din pacate. Oscilant jucator, Mitza, dar era o solutie totusi pt pozitia sa. Va fii un sezon greu, cred! Abia astept sa inceapa, sa vedem noi jucatori pe teren.

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    U
    Cred ca anul acesta va fi unul de compromis, cu lotul acesta de jucatori eu as vedea echipa undeva pe locurile 8-10 din pacate. Problema este ca jucatorii tineri nu au inca experienta necesara sa joace la nivelul asteptarilor, iar cei trecuti de prima tinerete (Ciuia si Meda) nu o sa reziste prea multe minute pe teren din pacate.

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    Cuia
    daca va rezista cat in sezonul trecut e ceva , totusi...conteaza mult faptul ca poate sa traga echipa dupa el, psihic...insa, cu conditia sa nu sara calul!
    cel mai mult va conta sa avem o echipa, Echipa! care sa joace impreuna si sa mearga ceas...

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Yazzu :

    Istoria se repeta
    Din nou vom juca "baschet de calitate" la Cluj, dar cu cine??? Daca si Mihai Paul a fost lasat sa plece (cel mai probabil nu i s-a propus mare lucru), cu cine vom face performanta? Uitam ca pentru a juca o finala trebuie sa fim deasupra celor de la Medias, Mures, Oradea, Craiova, Timisoara, de Ploiesti nici nu mai spun. Praf in ochi asta e! Performanta se face lucrand din greu cu oameni care trag, nu cu vorbe! Praf in ochi, asta e! Vorba-i una si ce se intampla altceva. M-am cam saturat de filmul asta prost.

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      "U"
      Ma repet, deci ne plangem ca nucresc jucatori autohtoni de valoare dar cand vine vorba sa incercam sa ne bazam pe ei ..... Oricum "film prost" cu jucatori "schiopi" a fost si cand am luat titlul.... o mare parte din colegii de suferinta intru sustinerea lui "U" nu sunt multumiti nici de victorie, nici de titlu, de nimic pur si simplu le place sa caute nod in papura si sa bage de vina.... am auzit comentarii, la sala, in care nu erau multumiti ca am castigat la doar 20-30 de puncte avans.....

      cu 10 ani în urmă (27.07.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Surprinzator!
    Mihai Paul e un jucator cu calitati care o putea ajuta pe U;
    Sunt surprins de plecarea lui MP, cu atat mai mult cu cat sezonul trecut a facut niste meciuri foarte bune pentru U si in vara asta au plecat si alti jucatori buni de la U!

    cu 10 ani în urmă (26.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!