Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Paul: "Cred că am avut o prestație curajoasă dar s-a văzut lipsa de experiență"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.12.2011

Mihai Paul, singurul fundaș cu experiență din lotul lui U Mobitelco Cluj care este apt de joc pentru confruntarea cu Enisey Krasnoyarsk a prefațat, pentru site-ul www.u-mobitelco.ro, întâlnirea de marți (13.12), de la Sala Horia Demian:

"Cred că am avut o prestație curajoasă în EuroChallenge, doar că s-a văzut lipsa de experiență în cupele europene. Din păcate nu am reușit să ne calificăm. Am fost oarecum aproape, adică în ultimele două meciuri depindea de noi, jucam acasă, dar din păcate nu am reușit.

După ce terminăm această campanie europeană vom fi puțin mai odihniți, iar apoi cred că se va vedea în campionat experiența acumulată în aceste meciuri cu echipe puternice din Europa. Pe ruși i-am bătut și acolo, sperăm să câștigăm și aici. Acum din păcate avem și probleme de lot, dar ținând cont că jucăm acasă trebuie să câștigăm."

Partida dintre U Mobitelco și Enisey va demara la orele 19:00, fiind transmisă în direct la Sport.ro.

Foto: Andor Marton 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!