Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Paul: ”Înfrângerea din Belgia nu face decât să ne dorim să fim mai buni”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
17.11.2011

”U” Mobitelco Cluj întâlnește mâine, 18.11, pe CS Energia Rovinari, în meciul debutant al etapei a 9-a a campionatului masculin, Divizia A. Fiind primul meci din aeastă rundă, confrunatrea va fi transmisă în direct prin intermediul Digi Sport de la ora 20.00.

Echipa gazda a disputat marți cel de-al doilea meci in FibaEurochellenge, unde a înregistrat cel de-al doilea eșec consecutiv, în Belgia, în compania lui Antwerp Giants. Deși diferența dintre cele două partide disputate săptămâna aceasta este de doar trei zile, clujenii privesc acest meci optimist, fiind și cei care pleacă în postura de favoriți datorită experienței net superioare și a lotului mai valoros decât al echipei adverse.

Unul dintre componenții de bază ai formației ardelene, Mihai Paul a declarat înaintea acestei partide pentru site-ul nostru, că este încrezător într-o victorie privind disputa de vineri.

 Singurul lucru la care ne gândim este victoria. Tratăm fiecare adversar cu aceeași seriozitate. Înfrângerea din Belgia nu face decât să ne dorim să fim mai buni. Avem un public minunat, iar adversarii noștri cred că simt asta de fiecare dată când joacă în sala Horia Demian.

Foto: Nagy Melinda

2 comentarii la aceasta stire:
  • imkenny :

    .
    Ioana..."...unde a înregistrat cel de-al doilea eșec consecutiv în Belgia, în compania lui Antwerp Giants." este gresit! probabil "unde a înregistrat cel de-al doilea eșec consecutiv, în Belgia, în compania lui Antwerp Giants.". Nu asta vroiai sa spui? :) o zi buna

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde
  • Tamias :

    ,
    Si cred ca meciul s-a disputat marti ...

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!