Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Paul: „Meciul cu U BT Cluj va fi unul foarte încrâncenat”

Alin-Mihai Dobre

Alin-Mihai Dobre
20.02.2015

Steaua CSM EximBank este echipa de pe primul loc al clasamentului, acumulând nu mai puțin de 32 de puncte dintr-un maxim de 34 posibile. Ei au pierdut în acest sezon doar 2 meciuri, unul acasă cu Gaz Metan Mediaș, iar celălalt în deplasarea de la Ploiești.Titular în aproape jumătate din meciurile din campionat, Mihai Paul este unul din jucătorii de bază ai echipei bucureștene. El este de părere că meciul împotriva Clujului va fi unul încrâncenat deoarece ambele echipe își doresc foarte mult victoria.

„U BT Cluj-Napoca este o echipă cu o bancă foarte lungă și care practică o apărare agresivă, în același timp dispune de foarte multe opțiuni și in atac. Va fi un meci foarte încrâncenat deoarece ambele echipe luptă pentru a obține o poziție cât mai sus în clasament.”

El a vorbit și despre perioada petrecută la Cluj, perioadă în care recunoaște că s-a simțit foarte bine.

„M-am simțit foarte bine la Cluj și mă bucur că am reușit să cunosc oameni care să mă facă să mă simt ca acasă.”

Întrebat despre atmosfera de la echipă și despre poziția ocupată momentan de Steaua, Mihai  crede că acest loc 1 asigură un confort moral înaintea fiecărui meci.

„În ciuda faptului că au venit mulți jucători noi la începutul sezonului am reușit să creem o chimie foarte bună în jocul nostru, iar asta se vede în clasament și la fiecare meci. Acest loc 1 ne asigură un confort moral înaintea fiecărui meci, iar asta ne ajută să jucăm în fiecare seară la capacitate maximă fără niciun fel de presiune. De asemenea suntem conștienți și de faptul ca acest loc 1 ne va oferi un mare avantaj în play-off ”, a mai declarat el în cadrul interviului.

Mihai Paul are până acum o medie de 17:27 minute jucate, 5 puncte marcate, 1.1 recuperări, 2.2 pase decisive și 0.5 intercepții pe partidă.

Partida cu U BT Cluj-Napoca este programată astăzi, 20 februarie de la ora 19:45 la sala “Mihai Viteazul” și va fi transmisă în direct de postul de televiziune Digisport 3.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!