Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Paul: „Ne așteaptă un meci dificil la Craiova. Este o echipă cu foarte multe arme”

Eduard Popa

Eduard Popa
24.10.2015

mihai_paul

Steaua CSM Eximbank București va juca în acest weekend în deplasare, la Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a IV-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Steliștii vin după o victorie importantă pe teren propriu în Eurocup, cu turcii de la Trabzonspor și două victorii în LNBM, cu Sibiu și Phoenix Galați. De partea cealaltă, Universitatea Craiova a reușit trei victorii din tot atâtea meciuri, fiind alături de CSM-U Oradea singurele echipe fără înfrângere din LNBM.

Căpitanul Stelei, Mihai Paul, se arată încântat de victoria din meciul cu Trabzonspor, susținând însă că steliștii vor rămâne cu picioare pe pământ:

„Exact cum am spus la începutul acestui sezon, nu suntem fovoriți pe hârtie în Eurocup, însă vom avea rezultate bune dacă o să reușim să formăm un grup unit și cred că s-a văzut că am reușit acest lucru în meciul cu Trabzonspor. În continuare o să luăm fiecare meci în parte, să dăm tot ce avem mai bun și să ne bucurăm de baschet”, a declarat pentru totalbaschet Mihai Paul.   

În ceea ce privește partida din Oltenia, Paul afirmă că va fi un meci dificil, Universitatea fiind o echipă bună, dar se arată încrezător în șansele echipei sale:

„Ne așteaptă un meci foarte dificil la Craiova și s-a văzut că este o echipă cu foarte multe arme. Însă sunt convins că putem câștiga dacă reușim să ne impunem stilul de joc și mai ales jocul în defensivă”, a adăugat căpitanul Stelei.

Guard-ul stelist este unul dintre jucătorii importanți din rotația „Roș-albaștrilor”. În cele două meciuri de Cupa României din acest debut de sezon, disputate tot în compania celor de la U Craiova, Paul a strâns medii de 8,5 puncte pe meci și 2,5 recuperări, cu un procentaj de 57% la aruncările de la 3 puncte. 

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!