Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Paul: ”Piteștiul are jucători valoroși care încă nu și-au găsit ritmul”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
11.11.2011

mihai paulU Mobitelco Cluj Napoca întâlnește în cadrul etapei cu numărul 8 a Diviziei A masculin pe BCM U Pitești. Partida va avea loc pe terenul piteștenilor, o echipă aflată în suferință după un start de sezon în care a obținut doar 2 victorii din șapte partide.

Mihai Paul, fundașul echipei campioane a României, crede că, în ciuda lipsei rezultatelor pentru BCM U, meciul nu va fi unul facil iar U Mobitleco îl va aborda cu maximă seriozitate.

Nu o să fie un meci ușor chiar dacă au doar două victorii în acest sezon. Au jucători valoroși care însă cred că nu și-au găsit încă ritmul. Noi suntem pregătiți și concentrați ca pentru orice alt meci și sper să ne impunem, a spus Mihai Paul pentru totalbaschet.ro.

Totodată jucătorul în vârstă de 29 de ani spune că a lăsat în urmă meciul pierdut în Fiba EuroChallenge în fața celor de la Elan Chalon și că pe viitor toată lumea va trebui să învețe din greșeli și să se revanșeze.


Cred că s-a văzut că (francezii, n.r.) sunt mult mai experimentați în competițiile europene reușind să gestioneze mult mai bine finalul de meci. Trebuie să învățăm din greșeli și să ne revanșăm în meciurile rămase.

Meciul dintre BCM U Pitești și U Mobitelco Cluj Napoca va avea loc diseară, de la ora 18:00.

Foto: Nagy Melinda

1 comentariu la aceasta stire:
  • Pitagora :

    ?
    Eu cred că ar trebui să te gândeşti mai întâi dacă TU "ţi-ai găsit ritmul" în echipă?

    cu 12 ani în urmă (11.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!