Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Paul: “Suntem pe un drum mai bun”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
16.03.2012

Sâmbătă 17 martie, campioana en-titre U Mobitelco BT Cluj Napoca primeşte vizita echipei BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, pentru a disputa partida din cadrul etapei a 27-a. Înainte de această confruntare, fundaşul Mihai Paul a declarat pentru u-mobitelco.ro că în meciul cu Miercurea Ciuc au de gând să arate ca echipa poate mai mult sezonul acesta.

“Acest meci ne face să credem că putem mai mult sezonul acesta, după pasa proastă  prin care am trecut. Se pare că suntem pe un drum mai bun şi aceasta este calea pe care trebuie să mergem până la sfârşit. A fost un joc de angajament, echipa din Mediaş are o bancă foarte lungă şi jucători foarte puternici. Cred că diferenţa s-a făcut la recuperările ofensive, cred că ei au avut în jur de 18."

Partida este programată cu începere de la ora 19.30 şi nu va fi transmisă live pe niciun post de televiziune.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!