Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Paul: „Trebuie să strângem rândurile și să ne revenim”

Paul Olar

Paul Olar
30.01.2017

Steaua CSM EximBank București nu se regăște în noul an. Formația din capitală a acumulat duminică a treia înfrângere din patru partide disputate în 2017. Mihai Paul conștientizează forma slabă prin care trec roș-albaștrii, spunând că echipa sa trebuie neapărat să își revină.

Mihai, a fost prea bună U-BT duminică seara?

Trebuie să dăm credit și echipei din Cluj, însă noi am început foarte rău acest an. Avem trei înfrângeri în patru meciuri, trebuie să strângem rândurile și să ne revenim.

Oricum, vă veți mai întâlni cu U-BT în acest sezon...

Vrem să mai jucăm cu ei de cel puțin două ori. Noi sperăm să ne întâlnim în semifinală și poate chiar în finală.

Ce se întâmplă în jocul vostru?

În viața fiecărei echipe există momente mai slabe. Noi suntem într-o formă mai slabă și sperăm să ne revenim cât mai repede.

Cum ți se pare Steaua după transferul lui Falker?

De abia a venit la echipă. Cu siguranță este un jucător experimentat, a evoluat în campionatele puternice din Europa și sunt ferm convins că ne va ajuta.

Urmează și meciul cu Dinamo. Putem să îl mai numim un derby, ținând cont de poziția din clasament a dinamoviștilor?

Nu, nu cred că mai poate fi numit un derby. Din păcate nu mai vin nici suporterii, așa că va fi un meci cu 300 de fani. Felicitări pentru ce se întâmplă în țară! Oradea joacă cu sala plină, Clujul și Sibiul la fel.

Reprezintă partida cu Dinamo un moment potrivit să vă reveniți din punct de vedere al moralului?

Am avut o victorie și cu Galați, însă nu știu dacă e vorba de moral. Este doar o formă de moment slabă a noastră. Trebuie să ne îmbunătățim jocul, nu e neapărat vorba de moral. 

Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!