Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Am început bine partida, dar am căzut inexplicabil”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
07.03.2011

Mihai PopaEchipa aflată actualmente pe ultimul loc al clasamentului Diviziei A, CSU Cuadripol Braşov, a încheiat şi ultima etapă cu un rezultat negativ, aceştia reieşind învinşi din duelul cu CSU Atlassib Sibiu. În ciuda faptului că elevii lui Milorad Perovic au început partida de la Sibiu foarte bine, conducând echipa gazdă cu scorul de 0-6, jocul lor şi-a pierdut semnificativ din consistentă, „vulturilor” nefiindu-le deloc greu să întoarcă scorul în favoarea lor, să se distanţeze şi să se menşină la conducere până la finalul meciului. Conducătorul de joc al Braşovului, Mihai Popa, a declarat pentru csufans.ro că îi este imposibil să găsească o explicaţie, un motiv care să justifice căderea înregistrată de echipa sa:

 

Am început bine această partidă, dar am căzut inexplicabil după primele 6-7 minute. Este clar o diferenţă mare de valoare între cele două echipe, dar noi încercăm să creştem de la meci la meci. Vreau totuşi să le urez succes sibienilor în lupta pentru calificarea în play-off pentru că am înţeles că sunt patru echipe care se bat pentru doar două locuri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!