Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Au făcut de rușine arbitrajul românesc”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.01.2019

CSM Mediaș a jucat pe teren propriu cu Athletic Constanța în penultima etapă din grupa valorică B a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa de pe Târnava Mare a suferit al doilea eșec în fața constănțenilor în acest sezon, scor 81-77. Antrenorul formației gazdă, Mihai Popa a vorbit despre acest și-a a spus că lipsa de luciditate de pe faza ofensiva a împiedicat echipa sa să-și apropie victoria:

„Vreau să felicit echipa din Constanța, astăzi și-au dorit victoria mai mult decât noi. Din păcate, nouă ne-a lipsit luciditatea în mare parte pe faza de atac. Procentajele au lăsat de dorit. Trebuie să învățăm din aceste înfrângeri că dacă nu o să ne revenim și nu o să rămânem concentrați 100% timp de 40 de minute, o să fie foarte greu în faza următaore.”

Întrebat despre lipsa de concentrare de pe parcursul jocului, antrenorul medieșenilor a spus că se confruntă des cu această problema a jucătorilor lui, inclusiv la antrenamente:

„Lipsa asta de concentrare o găsesc și la antrenament și încerc să-i penalizez pentru așa ceva. Se pare că nu se poate corecta de la o zi la alta. Mulți jucător sunt noi veniți și nu au jucat la un nivel foarte înalt. Trebuie însă să lucrăm zi de zi pentru a păstra o continuitate.”

Mihai Popa nu a avut cuvinte laudative la adresa arbitrajul, în încheierea declarației:


„Nu prea vreau să comentez arbitrajul dar mi s-a penibil modul în care au abordat jocul. Au făcut de rușine arbitrajul românesc pentru că nu pot să concep unele faze fluierate în timpul meciului. Exact cum am pățit noi pe parcursul meciului, așa au avut și ei o lipsă de concentrare. Nu vreau să acuz pe nimeni, asta e realitatea.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!