Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: ”Băieții s-au dăruit pe teren pe tot parcursul meciului”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
18.10.2014

Gaz Metan Mediaș a obținut prima victorie din această stagiune de campionat, reușind să învingă SCM U Craiova, scor 96-81.

Mihai Popa, antrenorul secund la gazdelor a vorbit despre partida din această seară:

Am avut patru înfrângeri la rând, cu cele din Cupă, băieții s-au dăruit pe teren pe tot parcursul meciului, pe final am obosit puțin, dar a ieșit bine, și-au păstrat concentrarea și am putut să obținem acest rezultat.

Ce i-a motivat înainte de joc, ce le-ați spus?

Înainte de fiecare meci îi motivăm, noi suntem o echipă care ne-am reunit târziu, sunt mulți jucători noi, o echipă nouă, jucători tineri. Este foarte greu să clădești o echipă de pe o zi pe alta. Urmează să muncim în continuare, să progresăm fiindcă numai așa putem să ajungem la un succes.

Astăzi ați arătat într-adevăr a echipă, am văzut multe scheme de joc, am văzut recuperări...

Nu este problema de scheme de joc, scheme de joc sunt tot timpul, problema este cum le executăm și cât de concentrați sunt băieții la ce au de făcut. Am cunoscut cam tot, nu ne-au surprins cu nimic, am știut cam tot ce joacă, deci ne-am atins obiectivul și în sfârșit pot să zic că sunt mulțumit de cum au fost de concentrați băieții.

Credeți că Craiova v-a tratat de sus?

Nu știu dacă ne-a tratat de sus, adevărul că ei au câștigat primele două meciuri, tot așa, ei sunt o echipă foarte frumoasă, dar nu pot să spun că ne-au tratat de sus, părerea mea.

Care este situația lui Nikola Sialdji?

Siladji putea fi folosit și în meciul acesta, dar n-am vrut să riscăm pentru că el este slăbit, a stat trei zile fără să se antreneze și organismul lui este slăbit. Să sperăm că o să fie 100% toată lumea pentru meciul viitor de la Pitești și o să jucăm în formulă completă.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!