Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Dacă nu putem să dăm o pasă, nu văd cum am putea juca baschet”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.01.2016

Mihai Popa, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a vorbit după înfrângerea suferită de echipa în fața lui BC Timișoara, în etapa a 18-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Tehnicianul medieșenilor este nemulțumit de greșelile elementare făcute de jucătorii săi. Mihai Popa a ținut să-și ceară scuze și în fața suporterilor lui Gaz Metan Mediaș:

„Sincer nu prea pot să-mi explic nici eu căderea unor jucători. E vorba de niște chestii elementare, dacă nu putem să dăm o pasă, nu văd cum am putea juca baschet. În primul rând vreau să mulțumesc suporterilor care ne-au susținut și au venit la sală pentru a susține această echipă. Îmi cer scuze în fața lor, din partea întregii echipe. Trebuie să găsim niște soluții. Eu am solicitat de mai multă vreme schimbarea unor jucători, dar așteptăm să vedem dacă ne este acceptată din partea conducerii.

Ne trebuie un plus de experiență, un plus de calitate pe anumite posturi. Nu pot doi, trei jucători să ducă tot greul în spate pe tot parcursul meciului. Vom vedea ce vom putea face.”

foto: sbsport.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vasilache76 :

    Concluzii
    D-l antrenor Popa daca ar avea un minim de bun simt (dar nu are) isi dadea demisia de multa vreme. Asa sa te iei de niste jucatori care anul trecut au tinut echipa in prima liga e cel mai usor lucru ca sa iti maschezi incompetenta. Valoarea e lui e de antrenor secund maxim mult prea mare caciula de principal. Dar ne place sa stam la loc caldut, oricum de la toamna o sa fie mare antrenor in divizia B. Pacat de clubul asta ca a ajuns asa de rau.

    cu 8 ani în urmă (31.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!