Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Din păcate avem probleme foarte mari la capitolul încredere”

Mihai Popa: „Din păcate avem probleme foarte mari la capitolul încredere”

CSM Mediaș nu a mai repetat figura frumoasă din meciul tur cu Dinamo Știința București și a cedat clar în Ștefan Cel Mare cu scorul de 104-79 și astfel a fost eliminată din Cupa României.

Mihai Popa, tehnicianul medieșenilor, a tras concluziile după meciul retur:

„Echipa mai bună s-a calificat în faza următoare a competiției. Din păcate nu am putut presta un joc foarte bun. Ne-au lipsit practic doi jucători, pentru că Kevin nu a fost într-o formă foarte bună, nu s-a antrenat în ultima săptămână dar a vrut neaparat să joace, pe lângă Quincy Harding care a suferit o entorsă la Focșani. Din păcate avem probleme foarte mari la capitolul încredere. Nu știu de din ce cauză dar probabil este normal să avem și o cădere pentru că am avut odar jocuri bune până acum. Sperăm să redresăm cât mai repede acestă problemă.”

Antrenorul a vorbit și despre diferența dintre jocurile din prima grupa valorică și cea de a doua:

„Din păcate pentru noi, nu suntem obișnuiți cu intensitatea cu care se joacă în prima grupă valorică și asta se vede. Ei au un ritm mult mai susținut, au meciuri mult mai tari decât noi. Bineînțeles și calitatea jucătorilor contează dar intesitatea diferă foarte mult în prima grupă față de a doua. Am făcut un meci bun la Mediaș dar aici și rotația scurtă și procentajele dezastroase ne-au dus la acest rezultat.”

Mihai Popa a vorbit și despre accidentare suferită de Octavian Popa Calotă:

„A avut capul spart și a avut cinci copci. I s-a rupt și o arteră la cap iar recuperarea durează, nu este o chestiune de câteva zile.”

Întrebat despre obiectivele echipei sale, Mihai Popa a încheiat:

„Nu avem un obiectiv fix. Noi încercăm să facem lucrurile pas cu pas, să creștem de la an la an. Bugetul este limitat dar în fiecare an încercăm să creștem puțin nivelul să ajungem să ne luptăm cu forțele campionatului. Dorim să practim un baschet cât mai de calitate, să aducem lumea la sală și să se bucure de baschet.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!