Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa:„ Ne trebuie puțin timp, lumea trebuie să aibă puțină răbdare cu noi”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.10.2015

Gaz Metan Mediaș a pierdut a doua partidă la rând în Liga Națională de Baschet Masculin. Echipa de pe Târnava Mare a cedat pe teren propriu cu scorul de 87-72 în fața lui U BT Cluj-Napoca. La final partidei, antrenorul gazdelor, Mihai Popa a oferit o declarație în care a vorbit despre al doilea meci disputat de echipa sa în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin:

„Din păcate pentru acest public minunat, care ne-a susținut din prima până în ultima secundă, doar atât am putut realiza. Dar sperăm, tot așa prin muncă, să putem crește de la joc la joc și să ajungem la nivelul la care vrem să jucăm. Nu ne-am putut ridica la nivelul echipei adverse. S-a văzut încă o dată calitatea individuală a jucătorilor de la Cluj, dar vreau să-mi felicit echipa pentru modul în care a luptat pe tot parcursul meciului și nu au cedat în nici un moment.”

Tânărul tehncian al Gazului le cere suporterilor să aibă puțină răbdare cu echipa, iar apoi și rezultatele vor apărea:

„Se vede că am început pregătirea mai târziu. Ne trebuie puțin timp, lumea trebuie să aibă puțină răbdare cu noi iar dacă vom continua în acest mod vom avea cu siguranță rezultatele pe care le dorim.”

Mihai Popa a găsit și lucruri pozitive în înfrângerea suferită de echipa la o diferență de 15 puncte:

„Plusurile din jocul nostrusunt combativitatea și agresivitatea pe care am dovedit-o în unele momente de joc . Bineînțeles și cu anumite greșeli, doar dacă nu încerci nu greșești. Rămâne să  vedem, după analiza meciului, punctele slabe pe care trebuie să le îmbunătățim.”

Întrebat dacă echipa a avut o evoluție mai bună decât în prima etapă, Mihai Popa a avut un răspuns ferm:

„A fost mult mai bine, am început meciul concentrați, nu am fost pierduți și eu zic că a fost o creștere față de primul meci.”

foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!