Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa:„ Nervozitatea vine în momentul când ai această neputință de a te apăra”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.10.2015

Mihai Popa, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a tras concluziile imediat după meciul în care echipa sa a fost înfrântă cu scorul de 114-92 de către BCM U Pitești. Antrenorul medieșenilor spune că echipa sa nu a putut menține nivelul de joc al adversarului pe întreaga durată a partidei, lucru care a condus la o asemenea înfrângere:

„În primul rând vreau să felicit echipa Piteștiului pentru jocul prestat în această seară. Noi din păcate nu ne-am putut ridica la nivelul lor, dar numai în unele momente ale jocului. Mai avem multe lucruri de corectat. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ, cu o victorie nu putem face nimic și mai avem mult de muncă. Poate acesta va fi un semnal de alarmă pentru noi. Să vedem unde mai trebuie corectate unele lucruri, în special pe faza defensivă.”

Jucătorii lui Gaz Metan au avut câteva ieșiri nervoase în timpului meciului cu BCM U Pitești, pe care tehnicianul a ținut să le explice:

„Nervozitatea vine în momentul când ai această neputință de a te apăra și vezi că adversarul îți marchează niște coșuri în extremis.”

Întrebat dacă apărarea este slăbiciunea din jocul echipei sale, Mihai Popa a răspuns:

„Părerea mea este că da. Cu apărarea poți să câștigi meciuri mult mai ușor sau le poți face mult mai ușoare. Fără apărare este greu, atacul îți poate câștiga un meci, maxim două, dar nu poți avea continuitate.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!