Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa:„Nu avem nimic de pierdut și trebuie să dăm totul pe teren pentru a obține victoria”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.11.2015

Gaz Metan Mediaș primește vizita Stelei CSM EximBank în etapa a 8-a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Mihai Popa, antrenorul echipe din Mediaș, a vorbit despre partida de sâmbătă (14.11) pentru csgazmetan.com și spune că elevii săi vor da piept cu cea mai bun echipă din competiția internă

„Întâlnim probabil cea mai bună echipă din campionat, o echipă în formă, cu jucători de mare valoare. Nu avem un moral foarte strălucit după ultimele meciuri, dar vom încerca să dăm totul pentru a practica un baschet cât mai plăcut și sperăm să aducem cât mai mulți oameni la sală.”

Întrebat dacă pot repeta surpriza din turul sezonul trecut tot în fața Stelei, tânărul tehnician a răspuns:

”Este greu să comparăm echipa de anul trecut cu cea de anul acesta, dar nu avem nimic de pierdut și trebuie să dăm totul pe teren pentru a obține victoria. Va fi foarte greu, dar de asta suntem aici, să încercăm.”

Mihai Popa a încheiat spunând că echipa sa s-a pregătit bine și speră ca și rezultatele să apăra în urma muncii lor:

„Există o stare de nervozitate din cauza acestor înfrângeri, dar băieți au lucrat și s-au pregătit bine. Sperăm, cu această pregătire bună că o să vină și rezultatele.”

foto: Vlad Filipaș/csgazmetan.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!