Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa și Porter Troupe, declarații înainte de meciul din această seară (29.10)

Mihai Popa și Porter Troupe, declarații înainte de meciul din această seară (29.10)

Astăzi, 29 octombrie, CSM Ploiești primește vizita lui CSM Târgu Jiu, într-un meci din cadrul etapei a cincea a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Gazdele au două victorii și două înfrângeri, în timp ce oaspeții nu au simțit încă gustul succesului în această ediție de campionat.

Cu toate acestea, Mihai Popa, antrenorul galben-albaștrilor, este prudent înaintea duelului cu gorjenii:

„Faptul că au pierdut nişte meciuri nu este 100% relevant, pentru că au schimbat şi ei destul de mult echipa şi probabil au nişte probleme de adaptare a noilor jucători. Săptămâna trecută au pierdut la Miercurea Ciuc unde au condus până aproape de final, dar a reuşit Casale două coşuri de trei puncte unul după altul în ultimele minute şi aşa s-a decis meciul. În plus, au câţiva jucători americani care oricând pot face diferenţa dacă prind o zi bună, aşa că nu ne considerăm dinainte învingători. Chiar am insistat în această săptămână pe această idee în discuţiile cu băieţii şi sper să fi înţeles că numai noi ne poatem face meciul uşor printr-o prestaţie bună, aşa cum am arătat în majoritatea timpului în ultimele două meciuri”, a declarat tehnicianul prahovenilor, conform csmploiesti.ro.

De partea cealaltă, CSM Târgu Jiu a efectuat o modificare importantă înaintea confruntării din Sala Olimpia. Porter Troupe a devenit noul antrenor principal al alb-albaștrilor, în timp ce Claudiu Alionescu va prelua funcțiile de director tehnic. Iată ce a spus antrenorul-jucător al gorjenilor înainte de debutul ca tehnician:

„La cum este construită echipa la ora actuală, este clar că va trebui să şi joc, moment în care voi fi ajutat de pe bancă de Claudiu şi Alex Gliga, dar responsabilitatea este în totalitate a mea, iar la la final îmi voi asuma acest lucru. Încrederea este una scăzută, mai ales după meciul de la Ciuc, pentru că am simțit că am fi putut câștiga acea partidă, dar la acest meci trebuie să ne focusăm pe performanța noastră din teren, să încercăm să jucăm cât mai bine și cu cât vom juca mai bine, cu siguranță vom putea obține un rezultat bun.

Cel mai important lucru, din perspectiva mea, este să mă asigur că vom juca la un nivel mai înalt. Nu pot să-mi fac prea multe griji pentru rezultat în acest moment. Fără îndoială, am început rău campionatul, dar trebuie să jucăm un baschet mai bun și, odată ce se întâmplă acest lucru, vor veni și rezultatele. Sută la sută avem un lot care ne permite să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Troupe, conform csmtargujiu.ro.

Partida dintre CSM Ploiești și CSM Târgu Jiu va începe la ora 18:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe FRB TV.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!