Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa:” Suntem mulțumiți de jucători tineri”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
19.10.2013

Secundul echipei Gaz Metan, Mihai Popa a vorbit despre jocul câștigat de aceștia în această seară cât și despre evoluția jucătorilor tineri.

”Meciul de astăzi a fost ca și un fel de antrenament cu public. Știam la ce să ne așteptăm, am încercat să ne exersăm lucrurile noastre în care am fost deficitari în primele meciuri.”

”Suntem mulțumiți de jucători tineri care au evoluat astăzi, ei se antrenează normal, încercăm să le implementăm lucrurile care nu le-au fost implementate de mici și încercăm să îi facem să progreseze cât mai repede, să ajungă al un nivel încât să poată evolua și ei în orice fel de meci, indiferent de greutatea lui.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!