Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Va fi un meci foarte greu pentru noi”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
19.03.2015

Gaz Metan se deplasează pe terenul celor de la BC Timba, vineri, 20 martie, într-o partidă care contează pentru etapa a 25-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Antrenorul secund al oaspeților a vorbit despre această partidă. La meciul cu Steaua CSM,  echipa a fost condusă de Mihai Popa, deoarece Ovidiu Teleabă a resimțit ceva probleme medicale. Cel mai probabil această partidă va fi condusă tot de antrenorul secund.

Va fi un meci foarte greu pentru noi, un meci cu o încărcătură fizică foarte mare deoarece resimțim oboseala în acest final de retur, avem și niște probleme medicale, niște jucători care au fost răciți, dar sperăm ca la ora meciului să avem toată echipa disponibilă.

Este greu să vă motivați jucătorii înaintea acestei partide?

Nu știu dacă va fi greu sau ușor, dar o să fac tot posibilul ca la ora meciului să fie pregătiți și fizic și psihic pentru a da totul pe teren.

Care credeți că sunt șansele echipei dumneavoastră pentru play-off?

Șansele, după cum știți, sunt destul de mici, dar noi o să ne jucăm șansa noastră până la capăt și o să încercăm să câștigăm ambele meciuri. În funcție de celelalte rezultate vom vedea, dacă vom putea prinde play-off-ul îl vom prinde, dacă nu este bine. Oricum noi o să dăm totul pentru a prinde acest ultim loc de play-off.

foto: Istvan Bertalan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!