Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa:„Valoarea campionatului este foarte ridicată și nu putem continua în acest mod”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.11.2015

Gaz Metan a uitat să mai câștige. Echipa din Mediaș a cedat în etapa a 7-a a LNBM pe terenul lui BC Timișoara, singura echipă fără succes până la acel moment. După partida disputat în Sala Constantin Jude, antrenorul oaspeților, Mihai Popa s-a declarat nemulțumit de agresivitatea arătată de echipa sa și de modul în care le-au oferit gazdelor aruncări deschise. Tehnicianul trage un semnal de alarmă pentru elevii care trebuie să elimine greșelile din jocul lor și să revină pe o pantă ascendentă:

„Vreau să felicit echipa Timișoarei pentru jocul bun practicat în această seară. Noi am avut o lipsă de agresivitate care ne-a costat în prima parte a jocului. I-am lăsat să arunce din niște poziții clare, au avut un procentaj foarte bun. Din păcate, am alergat tot meciul să revenim. Am făcut multe greșeli, atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă, niște aruncări foarte simple, care, când tragem linie, aduc diferența de 6 puncte. Cu siguranță, jucătorii care au venit au adus un plus de experiență și de valoare. A crescut mult valoarea echipei prin aducerea lui Vujadin Subotic, care a jucat la noi în campionat și a făcut astăzi un meci excepțional. Nu ne-a surprins tactica de joc noi aveam un plan bine stabilit dinainte, dar, din păcate, contiuăm să facem multe greșeli care nu sunt permise la nivelul la care jucăm. Trebuie să ne gândim foarte serios dacă vrem să practicăm un baschet de calitate și să avem niște victorii, trebuie să eliminăm aceste greșeli. Valoarea campionatului este foarte ridicată și nu putem continua în acest mod” a declarat Mihai Popa, citat fiind de oradestiri.ro.

foto: pressalert.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!