Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Popa: „Vreau să felicit echipa din Târgu Mureș pentru prestația din această seară. Din păcate, noi nu ne putem ridica încă la acest nivel”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.10.2015

Gaz Metan Mediaș a început ediția 2015/2016 a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu o înfrângere drastică pe terenul lui BC Mureș. La finalul partidei din „jungla” mureșeană, încheiată cu scorul de 96-65, antrenorul Gazului, Mihai Popa a vorbit despre primul meci din acest campionat:

„În primul rând vreau să felicit echipa din Târgu Mureș pentru prestația din această seară. Din păcate, noi nu ne putem ridica încă la acest nivel. Mai avem mult de muncă, după cum știți am început pregătirea mult mai târziu, dar aceasta nu este o scuză pentru că timpul nu ne așteaptă și meciurile o să vină în continuare, dar sper ca în perioada următoare să putem pune la punct problemele multe pe care le avem.”

Întrebat dacă este mulțumit de jocul echipei sale din sfertul secund, Mihai Popa a răspuns:

„Am reușit să câștigăm doar un sfert, dar din păcate este prea puțin. Meciul durează patru sferturi și am simțit o încărcare mare pentru jucători, nu înțeleg din ce motiv, dar mai avem mult de lucrat până să ajungem în punctul în care vreau eu.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!