Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Săndulache: "Nu i-am păcălit pe cei de la Giurgiu. Eu am venit cu propunerile. Alţii au decis"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.01.2012

Mihai Săndulache, cel care a intermediat transferul lui Damon Powell la CSŞ Giurgiu, ne-a contactat în această seară pentru a face câteva precizări referitoare la afirmaţiile Smarandei Iliescu cu privire la legitimarea baschetbalistului american. Aceasta a declarat că giurgiuvenii ar fi fost păcăliţi în legătură cu legitimarea lui Powell.

Doamna manager Iliescu s-a exprimat greşit când a spus că i-am păcălit eu, băiatul care a adus jucătorul (n.r. Damon Powell) şi i-am păcălit după înregistrarea video. Eu am adus jucătorul dar nu i-am păcălit. Eu l-am adus, da. Eu. Şi nu mie ruşine cu el. O să-l duc la streetball, o să-i pun o pelerină roşie şi o perucă pe cap şi să vedeţi ce bani o să fac cu el la Sport Arena, la vară.

Legitimarea jucătorului nu a fost decizia mea. Nu eu am hotărât. Eu am venit cu propunerile. Le-am arătat despre cine este vorba. A văzut Alin Guţă, care era antrenorul echipei în acel moment, nu era americanul. A văzut şi doamna precum şi primarul. Când au văzut toţi au fost încântaţi. Au zis 'mamă-mamă ce jucător, ce ştie să facă'. De aici şi până să dai stop-şut de la libere şi să dai în panou iar mingea să sară sub tine...eh, alea nu s-au mai văzut pe filmare.

Dovadă că am simţit ceva a fost că am insistat să fie şase străini în lot. Nu se ştia când vine pivotul (n.r. Shakir Johnson). Am zis, punem şase oameni pe foaie, plătim şase, stăm cu unul prin rotaţie pentru că ştiam la momentul respectiv că nu am pivot. M-am gândit că dacă Powell nu joacă bine şi e doar săritor aşa, nu o să mă ajute. Eu am insistat să fie şase oameni pe foaie, că dacă o închideam cu cinci în momentul de faţă chiar erau în aer. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • vasile :

    no problem...
    Nu-ti face peobleme Mihaita, coana Smarandita este tot cu nasul pe susca acum 45 de ani...Chiar si atunci nu discuta decat cu superiorul ei....antrenorul....In cazul de aici ,singura problema a fost ca tu nu ai stiut ca ea ii doreste pe cei care stiu sa "mature"....daca isi aduc si matura personala....perfect....

    cu 12 ani în urmă (28.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!