Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „A apărut, din nou, acea relaxare”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.12.2017

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a câștigat meciul din etapa a 9-a a LNBM, pe terenul celor de la SCM Universitatea Craiova, scor final 105-94, iar acum se pregătește de primul meci din faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup, acasă cu olandezii de la Donar Groningen. 

După meciul din Bănie, antrenorul Clujului, Mihai Silvășan, a vorbit despre prestația elevilor săi, taxând căderea din sfertul 4 atunci când oltenii s-au apropiat periculos după un avantaj consistent al clujenilor. 

„O victorie meritată, cred eu că apărarea din sfertul al treilea a făcut diferența. Craiova e o echipă care marchează extraordinar de bine, au multe puncte meci de meci, din păcate nu am reușit să îi ținem sub media lor, au jucători foarte talentați și ne-am dorit mult să îi ținem sub această medie, însă nu am reușit. Am reușit, însă, să înscriem mai mult decât ei și am câștigat. A apărut, din nou, acea relaxare, acele momente de neatenție în care o echipă cu așa jucători talentați precum ai Craiovei te taxează și, de la 24 de puncte, în trei-patru minute au revenit sub 10. Nu a fost în regulă acel moment, însă ne-am ținut tare și am învins, per total țin să îi felicit pe băieți. Mergem mai departe, avem un meci dificil marți, în cupele europene”, a subliniat Silvășan, citat de site-ul oficial al clubului din Cluj-Napoca. 

U-BT a revenit pe prima poziție în LNBM, având la acum la activ 7 meciuri câștigate și 2 pierdute, la egalitate de puncte cu Timișoara, însă ambele cu un meci mai mult disputat decât Pitești. Pentru trupa lui Silvă urmează acum un meci foarte important cu Donar Groningen, meci din cadrul primei etape a Grupei L din FIBA Europe Cup, programat marți, 19 decembrie, cu începere de la ora 20:00 la Cluj. 

*Foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!