Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan a explicat situația lui Victor Sanders și a motivat despărțirea de american

Mihai Silvășan a explicat situația lui Victor Sanders și a motivat despărțirea de american

U-BT Cluj-Napoca s-a despărțit de Victor Sanders, jucător ce va continua sezonul în Polonia, la Anwil Wloclawek. Acesta a părăsit România în cursul zilei de ieri și a ajuns în Polonia, urmând să debuteze miercuri, în duelul pe care Anwil îl va juca în compania lui CSM CSU Oradea.

La ultima conferință de presă a lui U-BT, organizată cu ocazia confruntării cu Lietkabelis din 7DAYS EuroCup, Mihai Silvășan a explicat care este situația lui Sanders și de ce nu s-a făcut un anunț oficial până în acest moment:

Sunt foarte mulțumit de cum arătăm acum, cel puțin de ultimele două meciuri din EuroCup. În campionatul național nu au fost relevante meciurile pe care le-am avut în această perioadă. Însă, referitor la Victor Sanders, încă nu ne-am despărțit oficial de el. El încă nu a semnat rezilierea contractului, deși el a fost anunțat la o altă echipă. Din acest motiv, probabil, nici nu am făcut un anunț oficial. El este acolo, în Polonia, în dimineața aceasta are vizita medicală. Dacă totul iese bine, va semna rezilierea contractului. Însă, în acest moment, în acest minut, el încă nu a semnat, deci, teoretic, este încă sub contract cu noi. Cum va semna rezilierea, noi îi vom mulțumi, vom și anunța acest lucru și îi vom ura mult succes. Însă, repet, momentan el încă nu a semnat rezilierea.

De asemenea, tehnicianul alb-negrilor a motivat și decizia de a renunța la Sanders:

Ne-am dorit un plus de valoare în ceea ce privește poziția lui. Ne-am dorit un jucător care să poată evolua mai mult pe postul de fundaș, să fim acoperiți mai bine acolo. Îl aveam pe Gordic și ne mai trebuia un jucător care să se completeze cu Gordic, un jucător care să fie un scorer mai bun, cum este Kasey Shepherd. Cred eu că Kasey este mai bun pentru ce avem noi nevoie în momentul de față decât era Vic. În ceea ce îl privește pe Vic, nu am avut probleme cu el. El a dat totul atât timp cât a fost la noi. Atât pe teren, cât și în afara lui a fost extrem de profesionist, deci nu am decât să îi urez succes și să sper că va reuși să semneze în Polonia, pentru că trebuie să treacă vizita medicală, și că va reuși un sezon bun în continuare acolo.

Sanders a avut medii de 5.4 puncte, 1.6 pase decisive și 1.3 recuperări în peste 20 de partide jucate pentru U-BT Cluj-Napoca.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!