Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „A fost prima oară în cariera mea când nu am urmărit meciurile de pe bancă și a fost greu”

Mihai Silvășan: „A fost prima oară în cariera mea când nu am urmărit meciurile de pe bancă și a fost greu”

U BT Cluj-Napoca este prima echipă calificată în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Clujenii s-au impus cu 2-0 la general în fața lui CSM Galați, pe care a învins-o astăzi, 18 mai, cu scorul de  92-69.

Mihai Silvășan a vorbit despre seria cu echipa de la Dunăre și despre cum a fost să vadă primul meci din tribună:

„Au fost două meciuri bune, am arătat altă energie și altă atitudine față de ultimele turnee. Acest lucru ne bucură. Voiam să încheiem seria acasă, nu plănuiam să mergem la Galați. Ne-am impus într-un mod care nu lasă multe semne de întrebare. Mă bucur că băieții sunt sănătoși, așteptăm să ne vedem adversarul din semifinale. Practic, de acum începe greul. A fost prima oară în cariera mea când nu am urmărit meciurile de pe bancă și a fost greu. Am fost în permanență alături de ei și mă bucur că sunt din nou pe bancă. Urmează o zi de pauză, apoi vom pregăti semifinalele” a declarat tehnicianul lui U-BT conform site-ului oficial al clubului.

U BT Cluj-Napoca își așteaptă adversară în semifinale, care se va decide în CSO Voluntari și SCM U Craiova. Iflovenii au 1-0 la general.

foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!