Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: "A fost un meci foarte greu"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.10.2011

U Mobitelco BT Cluj-Napoca nu a mai făcut paşi greşiţi şi a învins fără prea multe probleme CSM Oradea într-un joc disputat duminică seara la Sala Sporturilor Horia Demian din localitate, scor 87-61. A fost o confruntare în care trio-ul Dykes, Krstanovic şi Mijovic a pus mari probleme apărării orădene care a lăsat de dorit în mai multe momente.

La finalul partidei Mihai Silvăşan a comentat jocul, într-o declaraţie acordată site-ului u-mobitelco.ro, fiind de părere că a fost un meci foarte greu în faţa unei echipe care va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat.

A fost un meci foarte greu, Oradea este o echipa foarte buna de play-off si va avea un cuvant greu de spun in campionatul acesta. Noi venean dupa un meci mai slab si trebuia sa demonstram ca avem atitudine si ca suntem campioni.

Căpitanul clujenilor a încheiat partida cu 12 puncte, fiind alături de Mihai Paul, 6 puncte, singurii marcatori români ai echipei campioane en-titre. De partea cealaltă românii antrenaţi de Cristian Achim, Paşca, Vasile Lupusavei şi Lazar au contabilizat doar 8 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!