Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „A fost un meci la discreția noastră”

Mihai Silvășan: „A fost un meci la discreția noastră”

U-BT Cluj-Napoca s-a impus într-o manieră clară și în meciul doi al seriei cu FC Argeș Basketball, 113-68 luni (16.05) în BTarena și este la un succes distanță de calificarea în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin.

După terminarea partidei s-au acordat și trei premii individuale pentru Elijah Stewart (MVP), Stefan Bircevic (rezerva sezonului) și Mihai Silvășan (antrenorul sezonului), din partea Ligii de Baschet.

La final, Mihai Silvășan a oferit câteva declarații pentru u-bt.basketball, spunând și de ce nu a jucat Karel Guzman. Tehnicianul lui U-BT Cluj a amintit și momentul în care a primit premiul de antrenorul anului în LNBM:

„A fost un meci la discreția noastră, în condițiile în care Piteștiul are doar jumătate din echipă validă. Practic, ei joacă fără om mare. Este extrem de greu să lupte cu o echipă ca a noastră. Nu sunt multe lucruri de spus, mă bucur că nu există accidentați. Doar pe Karel Guzman l-am odihnit astăzi, el a acuzat dureri la mână, însă nu pare să fie nimic grav. Mă bucur că am primit și acest premiu, însă nu e meritul meu. Am un staff care mă ajută în permanență. Le mulțumesc jucătorilor, fără de care nu puteam să iau acest premiu. Nu prea cred în distincțiile individuale. Baschetul este un sport de echipă și nu putem să avem succes fără să ne ajutăm unii pe ceilalți.”

Seria se mută în Trivale, meciul trei fiind programat pe 19 mai, începând cu ora 18.00.

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!