Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: "Abia aștept să joc din nou"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.03.2012

Căpitanul echipei U Mobitelco Cluj-Napoca, Mihai Silvășan, va reveni sâmbătă (31.03) pe parchet. Anunțul făcut de Marcel Țenter, antrenorul principal al campioanei, în cadrul chat-ului TotalBaschet din cursul serii de joi (29.03), a fost dublat în această dimineață.

Silvășan a declarat următoarele:

"Mă bucur că o să fiu din nou pe teren, însă lumea să nu se aștepte la minuni pentru că nu sunt pregătit 100% din punct de vedere fizic. Mai am de lucru, însă sper ca din playoff să fiu într-o formă mai bună. Am făcut săptămâna aceasta un RMN și totul este OK, nu sunt probleme. Abia aștept să joc din nou". (www.u-mobitelco.ro)

Silvășan a jucat ultimul meci pe 6 decembrie, în etapa a 5-a din sezonul regulat al FIBA EuroChallenge. El a avut 6 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă în 24 minute de joc la meciul pierdut, scor 82-84, împotriva lui Antwerp Giants.

În actuala ediție de campionat Silvă are medii de 13.5 puncte, 4.3 recuperări, 3.4 pase decisive, 1.6 mingi câștigate și 2.0 pierdute în 30.4 minute pe meci. El a bifat 11 prezențe în Divizia A. De asemenea, Mihai are două meciuri jucate în Cupa României, respectiv cinci în EuroChallenge.

Astfel, extrema în vârstă de 27 ani va reveni în teren la aproape 4 luni depărtare de la ultimul joc competitiv. Primul său adversar va fi Dinamo București.

1 comentariu la aceasta stire:
  • azucar :

    Da, daaaa!
    Bravo Silvaaaa! Haide U!!!!

    cu 12 ani în urmă (31.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!