Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Adevărata luptă se va da în playoff”

Mihai Silvășan: „Adevărata luptă se va da în playoff”

U-BT Cluj a reușit să câștige „derby-ul Ardealului” cu CSU Sibiu, scor 94-84, în cadrul turneului 13 al LNBM.

La finalul meciului, tehnicianul clujenilor, Mihai Silvășan, a vorbit despre importanța acestei victorii, în contextul în care formația sa venea după prima înfrângere din actuala stagiune: 

„O victorie foarte importantă, pentru că am pierdut ultimul meci. A fost prima noastră înfrângere în acest campionat și putea să ne afecteze mai mult din punct de vedere mental. Însă am fost pregătiți, am arătat caracter și dorință de victorie. Este o victorie importantă și pentru că am avut doi accidentați în ultima săptămână: Karlo Zganec și Patrick Richard. Ceilalți băieți și-au făcut bine treaba, au dorit foarte mult să revină cu o victorie. Ne asigură și primul loc la finalul sezonului regulat. Mai important este însă să rămânem sănătoși, să ne protejăm și să ne recuperăm cât de bine putem, pentru că adevărata luptă se va da în playoff. Mai avem trei meciuri până atunci și dorim să câștigăm fiecare din aceste meciuri”.

Grație acestei victorii, U-BT Cluj a ajuns la un palmares de 22 de victorii și o înfrângere și și-a asigurat primul loc la finalul turului de campionat. 

 

Pentru clujeni urmează acum încă un meci dificil, în compania celor de la BCM U Pitești. Partida se joacă în această seară, de la ora 20:00.

*foto: Mircea Roșca / Action Foto

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!