Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Am avut două reprize total opuse”

Mihai Silvășan: „Am avut două reprize total opuse”

U-BT Cluj-Napoca a suferit cea de-a patra înfrângere în EuroCup, 80-95 pe terenului celor de la Frutti Extra Bursaspor miercuri seara (30.11). După acest rezultat cu finalista de anul trecut, clujenii stau cu 2-4 bilanț în grupa A.

Turcii au început să se desprindă în repriza secundă, asta după ce la pauză scorul a fost egal, 42-42, diferanța maximă în joc înregistrându-se la începutul sfertului patru și la finalul jocului.

Mihai Silvășan a spus la final, citat de u-bt.ro, că echipa lui are de învățat din greșelile comise în Turcia și trebuie să fie constantă în permanență:

„A fost un meci extrem de greu, felicit echipa gazdă pentru victorie. Am avut două reprize total opuse. În prima am respectat planul jocului și am știut ce avem de făcut. Ne-am luptat și am făcut față apărării lor agresive. Apoi am cedat, nu am mai executat nimic și ne-au pedepsit la fiecare fază. Am permis mai multe recuperări ofensive și din păcate aceasta a fost istoria jocului. Avem de învățat din aceste lucruri, jucăm săptămânal cu formații puternice și constanța trebuie să existe în permanență.”

Ardelenii joacă în Liga Națională în acest final de săptămână, primind vizita lui CSM VSKC Miercurea Ciuc, după care în EuroCup o să se dueleze tot în BTarena cu Joventut Badalona.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!