Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Am început altfel repriza a doua și am făcut diferența necesară”

Mihai Silvășan: „Am început altfel repriza a doua și am făcut diferența necesară”

U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu 85 la 72 în fața lui CSM Ploiești, într-un meci disputat în cadrul etapei a 14-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Gazdele au dominat repriza secundă și și-au permis să joace o mare parte din ultimul sfert cu trei, patru sau chiar cinci baschetbaliști autohtoni.

În prima parte, scorul a fost 38 la 35 pentru clujeni, în timp ce, în a doua parte, aceștia au reușit un parțial de 47 la 37. Iată ce a declarat, la final, Mihai Silvășan, antrenorul principal al alb-negrilor:

Un meci în care nu am fost foarte concentrați în prima repriză. Nu am fost deloc mulțumiți de atitudinea pe care am arătat-o. Am început altfel repriza a doua și am făcut diferența necesară pentru a ne impune. Mergem mai departe, ne bucurăm că nu s-a accidentat nimeni și că am obținut o nouă victorie în Liga Națională. De-acum ne gândim doar la meciul de miercuri cu Bourg, care este foarte important pentru noi și pentru viitorul nostru parcurs în EuroCup.

Datorită acestui succes, U-Banca Transilvania a ajuns la un bilanț de 12-1 în Conferința A din LNBM. Pentru campioana en-titre urmează confruntarea cu JL Bourg din etapa a 10-a a 7DAYS EuroCup.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!