Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Am primit 106 puncte, ceea ce este incredibil”

Mihai Silvășan: „Am primit 106 puncte, ceea ce este incredibil”

După două meciuri câștigate categoric la Cluj, U-Banca Transilvania a fost învinsă la o diferență de 20 de puncte de CS Rapid București, 106-86, în partida a treia a semifinalelor Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan, la scurt timp după eșecul din Sala Rapid:

„Din păcate pentru noi, a fost un meci dominat în totalitate de echipa gazdă. Nu ne-am ridicat la nivelul de intensitate de care aveam nevoie în apărare pentru a câștiga un meci în deplasare. Am primit 106 puncte, ceea ce este incredibil. Am întâlnit o echipă aflată într-o zi bună într-adevăr, însă nu cred că asta este valoarea noastră în apărare. Trebuie să ne corectăm nivelul din apărare și să ne apropiem de intensitatea pe care am avut-o în primele două jocuri la Cluj. Acesta este Play-Off-ul, conducem cu 2-1 acum și trebuie să ne pregătim pentru meciul IV”, a spus tehnicianul alb-negrilor, conform u-bt.basketball.

Următorul duel va avea loc vineri, 5 mai, la ora 19:00, tot în Sala Rapid din Capitală. Jocul va fi transmis pe Digi Sport 3, Prima Sport 3 și pe FRB TV.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Să fie bine, ca să nu fie rău...
    Primele două jocuri contra Rapidulețului n-au fost bune pentru că giuleștenii au jucat foarte slab și i-au scos din mînă pe clujeni, iar al treilea joc iarăși n-a fost bun pentru că feroviarilor le-a intrat prea de tot! Păi bine Nea Silvă, cum e bine? Să aveți și clisa-ntreagă și pita unsă? Se vede totuși nivelul starurilor noastre sportive, după exprimarea lor în limba maternă care lasă mult de dorit: comparația cu exprimarea starurilor internaționale din baschet nici nu poate fi făcută, se vede de ce au fost sau sînt așa de buni pentru că pot exprima clar idei inteligente!

    cu 1 an în urmă (04.05.2023)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ce faci, Skiz?
      O zi faina!

      cu 1 an în urmă (04.05.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca radu V :

    Jones
    Ma întreb totuși dacă la meciul 4 nu ar fi bine sa îl avem pe Jalen Jones în teren?

    cu 1 an în urmă (04.05.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Avind in vedere
      "oboseala" lui Stipe m-as fi asteptat ca Jones sa joace in meciul 3. Dar acum in locul cui sa-l bagi ? A lui Birce care a nu prea a mai inscris in ultimul timp dar s-a aparat bine la Stone sau a lui Stipe care la fel ca anul trecut incepe sa-si arate limitele virstei. Apoi la cit a frecat banca dupa terminarea EuroCup nu ar fi de mirare ca Jones sa nu mai stie unde sunt amplasate panourile. Ca nespecialist eu as fi facut o rotatie intre cei trei de la inceputul play-off-ului.

      cu 1 an în urmă (04.05.2023)
    • nas22atani:

      Jones
      Cu Craiova au fost rotiti Shepard, Gordic si Jones. De fapt Jones nu a jucat in ultimele 4 meciuri, poate e accidentat.

      cu 1 an în urmă (04.05.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!