Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Au fost mai buni și au jucat cu mai multă energie”

Mihai Silvășan: „Au fost mai buni și au jucat cu mai multă energie”

U-BT Cluj-Napoca a cedat meciul doi din seria cu MHP Riesen Ludwigsburg, 92-75 în Germania, rezultatul de marți seara (13.04) însemnând că va exista un duel decisiv între cele două echipe în vederea calificării în Final Four-ul Basketball Champions League.

Mihai Silvășan a scos în evidență energia mai mare de care au dat dovadă nemții în acest joc, tehnicianul clujenilor vorbind la conferința de presă după finalul partidei și despre posesiile pierdute și cum îngreunează numărul mare de turnovers șansa la victorie:

„Vreau să îi felicit pe cei de la Ludwigsburg pentru victorie. Au fost mai buni și au jucat cu mai multă energie. Știam că agresivitatea în defensivă și la recuperări reprezintă un punct forte al lor. Nu am reușit să îi oprim. I-am lăsat să recupereze 16 mingi în atac, așa că au beneficiat de posesii în plus. În atac nu ne-am descurcat prea bine, am avut 21 de mingi pierdute. Este greu să câștigi în astfel de condiții. Cu siguranță, dacă vrem să ne calificăm în Final Four, trebuie să jucăm mai bine și să fim mai duri. Am muncit întreg sezonul să ajungem aici, există o șansă mare să ne calificăm. Vom beneficia de avantajul terenului propriu și trebuie să ne bucurăm de o astfel de confruntare decisivă. Vom face tot ce ține de noi să obținem victoria și să ne calificăm în Final Four.”

Clujenii vor evolua pe teren propriu în duelul decisiv cu MHP Riesen Ludwigsburg, programat marți (19.04) în BTarena, meci în urma căruia se va afla ultima formație calificată în Final Four-ul BCL. Învingătoarea acestei serii o să joace cu BAXI Manresa în penultimul act al competiției.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!