Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Băieții au dat tot ce au avut mai bun, indiferent de condițiile în care am jucat”

Paul Olar

Paul Olar
28.11.2016

U-Banca Transilvania a obținut a opta victorie stagională, trecând duminică seara de CSM CSU Oradea, cu scorul de 86-72. Clujenii au fost nevoiți să abordeze întâlnirea cu bihorenii fără Vlad Moldoveanu, accidentat la umăr.
Mihai Silvășan se declară încântat de prestația trupei sale, ținând să laude publicul pentru atmosfera creată.

Mihai, cum ai descrie întâlnirea cu CSM CSU Oradea?

A fost un meci frumos, cu o intensitate foarte mare, în care am reușit să ieșim învingători. Mă bucur foarte mult pentru acest aspect, băieții au înțeles ce înseamnă un meci Cluj-Oradea și au dat tot ce au avut mai bun, indiferent de condițiile în care am jucat, de oboseală, de accidentări. După cum ați văzut, Vlad Moldoveanu nu a jucat astăzi, pentru că este accidentat, însă mă bucur că am câștigat și îi felicit pe băieți. Ne menținem pe primul loc în clasament, iar sala a fost plină, atmosfera ridicându-se la cele mai înalte cote, chiar dacă lângă noi s-a jucat finala Trofeului Carpați la handbal feminin. Asta înseamnă că lumea ne iubește, ne apreciază și le mulțumim.

Este victoria cu atât mai importantă întrucât Vlad Moldoveanu a absentat?

Este o victorie importantă, în special că am reușit să câștigăm fără unul dintre cei mai buni jucători ai noștri. Trebuie să recunoaștem că și ei au avut ghinion, din moment ce Sean Barnette s-a accidentat și nu a mai jucat din sfertul al doilea. Acesta este baschetul, trebuie să găsești soluții în orice fel de situații și să încerci să învingi. Noi încercăm să învingem indiferent de situație.

Cum apreciezi evoluția lui Tudor Gheorghe?

Bună, el este un tânăr căruia încercăm să îi dăm mai multe minute anul acesta. Uneori ne dă înapoi cu vârf și îndesat, iar astăzi sunt mulțumit de el, mai puțin ultimele două faze când a greșit. Sunt greșeli normale pentru vârsta lui și trebuie să evolueze, să nu le mai facă. El ne-a ajutat în acest meci și nu pot să nu fiu încrezător că va fi din ce în ce mai bun.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!