Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Consider că ar fi o greșeală să îi desconsiderăm"

Mihai Silvășan: „Consider că ar fi o greșeală să îi desconsiderăm"

U-BT Cluj-Napoca va disputa sâmbătă, 28 decembrie, ultimul meci din anul 2019, iar miza este foarte mare. Alb-negrii se întâlnesc cu rivalii din Sibiu în sferturile de finală ale Cupei României.

Înaintea dublei manșe, Mihai Silvășan a oferit o scurtă declaraţie în care a subliniat că elevii săi trebuie să abordeze cu multă seriozitate încleștarea cu BC CSU Sibiu.

„Va fi o dublă importantă de calificare pentru Final Four-ul Cupei României. Consider că ar fi o greșeală să îi desconsiderăm, gândindu-ne doar la ultimele două meciuri, pe care le-am câștigat. Cred că trebuie să abordăm foarte serios partida. Am muncit în ultima săptămână la acest aspect. Trebuie să avem intensitate și să limităm numărul recuperărilor ofensive pe care Sibiul le face. Am avut probleme în jocul precedent, ei sunt o forță sub panou și stau cel mai bine la acest capitol din Liga Națională. Trebuie să ne întrebuințăm bine să le facem față. Pe de altă parte, ne dorim să câștigăm și sperăm să o facem la o diferență cât mai mare, pentru a obține ulterior calificarea.”, conform u-bt.ro

Manșa tur a derby-ului dintre U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu începe la ora 17:00 și este transmisă în direct de Digisport 2.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!