Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Dacă nu vom fi atenți, putem să venim acasă, fără să existe al doilea meci”

Mihai Silvășan: „Dacă nu vom fi atenți, putem să venim acasă, fără să existe al doilea meci”

U BT Cluj-Napoca se află în Grecia, acolo unde va debuta oficial în sezonul competițional 2021/2022. Campioana România va participa la turneul preliminar pentru grupele Basketball Champions iar primul adversar va Salon Vilpas, campioana Finlandei.

Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor, a prefațat acest turneu dar a vorbit și despre periaoda de pregătire pe care echipa sa a avut-o în acest presezon:

„Băieții sunt pozitivi, există o atmosferă bună în echipă. Am reușit să ne odihnim după turneul din Bosnia. Nu a fost o deplasare ușoară. Totuși, cred că a fost o experiență benefică pentru echipă. Consider că am crescut în ultima perioadă. Obiectivul nostru este să ne calificăm. Toată concentrarea noastră se îndreaptă asupra primului adversar, Vilpas. Sunt o echipă experimentată, au o echipă cu aruncători veritabili. Și noi avem șansele noastre și cred că putem învinge în acest primul meci. În amicale am învins pe Igokea și pe Mega, două echipe din Liga ABA. Primele patru partide de verificare au fost foarte bune din punct de vedere al intensității. În ultimele două confruntări am scăzut din ritm, probabil a intervenit și oboseala. A fost o lecție bună, am încercat să creștem și cred că am reușit. Fiecare partidă, fiecare minut trebuie luat ca atare. Noi nu putem să ne gândim la al doilea meci fără să câștigăm primul. Nu ne facem alte planuri, orice se poate întâmpla. Dacă nu vom fi atenți și nu vom avea evoluție bună, putem să venim acasă, fără să existe al doilea meci” a declarat tehnicianul pentru site-ul oficial al clubului.

Partida dintre U BT Cluj-Napoca și Salon Vilpas este programată mâine, 13 septembrie, de la ora 20:30.

*foto: Valentin Todea/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!