Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, despre Bryce Jones: „Accidentarea pe care a suferit-o nu e foarte gravă”

Mihai Silvășan, despre Bryce Jones: „Accidentarea pe care a suferit-o nu e foarte gravă”

Sâmbătă, 2 decembrie, U-BT Cluj-Napoca se va deplasa pe terenul lui CS Rapid București, pentru un meci din etapa a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Campioana României vine după victoria, în prelungiri, cu Lietkabelis (120-111).

Mihai Silvășan, antrenorul principal al ardelenilor, a prefațat duelul cu trupa din Capitală și a dat detalii despre situația lui Bryce Jones, jucător care s-a accidentat în confruntarea cu lituanienii de miercuri (29.11):

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă fizică și agresivă. Ei se descurcă foarte bine la recuperările ofensive, fiind prima echipă din campionat la acest capitol. Cu siguranță își vor dori să ne învingă, așa că trebuie să fim pregătiți fizic și mental, pentru a juca un baschet de calitate. Doar așa vom putea obține victoria! Referitor la Bryce Jones, acesta nu va face parte din lot. Totuși, accidentarea pe care a suferit-o nu e foarte gravă. Are o leziune musculară minoră și sperăm să poată evolua împotriva celor de la Turk Telekom”, a spus Silvă, conform u-bt.basketball.

Disputa dintre U-BT Cluj-Napoca și CS Rapid București va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe FRB TV.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • 'mpepo :

    Veste bună
    Este important ca Jones să joace cu Türk Telekom, în fața căreia suntem favoriți! Cu siguranță nu aș fi spus lucrul acesta la începutul sezonului. Dar acum afirmația are suport. Sper să se refacă până marți.
    În ceea ce privește jocul cu Rapid, esențial este să nu avem jucători accidentați.

    cu 5 luni în urmă (01.12.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!