Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, despre despărțirea de Srdjan Flajs: „Lipsă de compatibilitate”

Mihai Silvășan, despre despărțirea de Srdjan Flajs: „Lipsă de compatibilitate”

În cursul acestei dimineți, cu o zi înainte de debutul în noua stagiune a BKT EuroCup, U-BT Cluj-Napoca a anunțat despărțirea de Srdjan Flajs, antrenorul secund din staff-ul lui Mihai Silvășan. Locul acestuia a fost luat de Dean Medan, tehnician cu mai puțină experiență, care a făcut parte, în stagiunea trecută, din staff-ul lui Tudor Costescu, la Rapid București.

La conferința de presă premergătoare confruntării cu Turk Telekom, l-am întrebat pe Mihai Silvășan care au fost motivele deciziei de a se despărți de Flajs, iar antrenorul alb-negrilor a răspuns astfel:

Pur și simplu, lipsă de compatibilitate. Nu s-a adaptat foarte bine la noi. E prima oară când pleacă undeva din țara lui, fără un antrenor sârb alături de el. Cred eu că acest lucru și-a pus amprenta pe felul în care relaționa cu noi și la felul în care era la antrenamente. Însă a fost o decizie de comun acord. Am și făcut înlocuirea, am găsit pe altcineva. Am nevoie lângă mine de oameni care sunt extrem de pasionați, care sunt dispuși să muncească foarte mult și cărora nu le e frică să își spună părerea sau să ia unele decizii câteodată.

Miercuri, 4 octombrie, la ora 19:00, în BTarena, U-BT Cluj-Napoca va primi vizita lui Turk Telekom, finalista stagiunii precedente.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    beton
    ar mai fi ceva de zis?

    cu 7 luni în urmă (03.10.2023) Raspunde
  • bela57 :

    nimic surprinzator
    Cum este cineva cu personalitate si stiinta jocului, hopa, nu este compatibil . Tot respectul pt Silva baschetbalistul, nu si pt Silva antrenor . Stau si ma gandesc, la ce investitii se fac la noi, daca erau ceva antrenori straini valorosi, cum era ? Sau invers, daca la Asesoft era antrenor roman, mai erau aceleasi rezultate ?

    cu 7 luni în urmă (03.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!