Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, despre duelul cu BCM U Pitești: „Ne așteaptă un meci foarte greu”

Mihai Silvășan, despre duelul cu BCM U Pitești: „Ne așteaptă un meci foarte greu”

Vineri, 18 octombrie, BCM U Pitești primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca în etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ambele formații au reușit să se impună în prima rundă, argeșenii împotriva lui SCM Timișoara și clujenii împotriva lui CS Dinamo Știința București.

Înainte de plecarea spre Pitești, Mihai Silvășan a oferit o scurtă declarație în care a prefațat partida cu BCM U Pitești și a vorbit despre accidentarea lui Kerron Johnson, sportiv ce a reînceput antrenamentele în cursul acestei zile (17.10).

Ne așteaptă un meci foarte greu, Piteștiul vine după o victorie concludentă la Timișoara. Au o echipă bună, cu obiective îndrăznețe. Beneficiază de o bancă lungă și joacă un baschet agresiv, în special acasă. Kerron Johnson a suferit o accidentare ușoară în partida cu Dinamo. Nu s-a antrenat ieri, doar astăzi a efectuat antrenament. Credem că la ora jocului va fi apt să evolueze. Mergem la Pitești să dăm tot ce avem mai bun și să câștigăm.”, conform u-bt.ro

Duelul din Sala Trivale are loc vineri, 18 octombrie, de la ora 17:15, și va fi transmis pe Digisport 4 și Look Plus.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!