Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, despre SCM U Craiova: „O echipă foarte atletică”

Mihai Silvășan, despre SCM U Craiova: „O echipă foarte atletică”

U-BT Cluj-Napoca și SCM Universitatea Craiova se duelează marți, 26 aprilie, într-o restanță din etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Întâlnirea din BTarena este ultima partidă restantă din sezonul regulat al campionatului.

Clujenii și craiovenii știu unde se vor clasa la finalul sezonului regulat, U-BT fiind sigură de avantajul terenului propriu pe tot parcursul playoff-ului. Craiova are locul 5 asigurat, urmând să joace cu CSM Oradea sau FC Argeș în primul tur din postsezon.

Înaintea confruntării cu SCM U Craiova, Mihai Silvășan a vorbit pe scurt pentru u-bt.basketball, scoțând în evidență dorința de victorie a echipei sale în acest meci, deși „studenții” și-au asigurat primul loc în clasament:

„Urmează un meci cu o echipă foarte atletică. Ei sunt calificați în playoff. Deși am câștigat locul I la finalul sezonului regulat, vrem să facem un meci bun, să avem atitudinea potrivită și să câștigăm.”

Campioana României are bilanț perfect pe teren propriu în campionat, 13 victorii în tot atâtea jocuri. Pe lângă restanța cu oltenii, cei de la U-BT Cluj au un ultim meci acasă, în partida care o să închidă sezonul regulat al Ligii Naționale, cu Athletic Constanța.

Duelul dintre U-BT Cluj și SCM U Craiova va avea loc marți, 26 aprilie, începând cu ora 17.00 și va putea fi urmărit pe YouTube FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!