Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, după duelul cu Venezia: „Sunt mândru de jucătorii mei”

Mihai Silvășan, după duelul cu Venezia: „Sunt mândru de jucătorii mei”

Marți, 24 ianuarie, U-BT Cluj-Napoca a suferit o nouă înfrângere la limită în 7DAYS EuroCup, de această dată pe terenul Umanei Reyer Venezia: 95-90. Campioana României a făcut o repriză secundă excelentă, a revenit de la -16 puncte, însă italienii au gestionat mai bine finalul și au obținut victoria.

La finalul partidei, Mihai Silvășan a tras concluziile, a explicat ce a făcut diferență și s-a arătat mândru de jocul prestat de elevii săi:

„În primul rând, felicitări echipei gazde pentru câștigarea acestui meci. Cred că a fost un joc foarte frumos de privit, cu multe puncte. Din păcate pentru noi, nu am reușit să ducem până la capăt revenirea și să rămânem mental în partidă, atunci când am preluat conducerea. Sunt mândru de jucătorii mei, de cum au luptat în a doua repriză și de faptul că am arătat ca o echipă și ne-am dorit victoria. Asta ar trebui să fie mentalitatea noastră și asta va fi mentalitatea noastră, după noile transferuri efectuate. Din păcate, am făcut câteva greșeli mentale când nu trebuia să le facem, le-am permis adversarilor niște aruncări din cauza lipsei de concentrare și asta a făcut diferența în acest joc. Mergem mai departe, mai avem șase partide și avem șanse de calificare mai departe. Vom lupta pentru asta în fiecare joc și, cu siguranță, acesta este obiectivul nostru. Le mulțumim fanilor care ne-au însoțit la Veneția, ne-au impresionat prin prezența lor atât de numeroasă și i-am simțit aproape, ca de fiecare dată”, a spus tehnicianul ardelenilor la conferința de presă organizată în Palasport Giuseppe Taliercio.

Cu acest rezultat, U-Banca Transilvania a ajuns la un bilanț de patru victorii și opt înfrângeri în grupa A a EuroCup. Săptămâna următoare, în 31 ianuarie, pe alb-negri îi așteaptă un duel extrem de important în compania lui Lietkabelis.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!