Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, după înfrângerea cu Joventut Badalona: „Nu a fost realist să câștigăm”

Mihai Silvășan, după înfrângerea cu Joventut Badalona: „Nu a fost realist să câștigăm”

U-BT Cluj-Napoca a pierdut astăzi, 14 martie, duelul cu Joventut Badalona, după un joc controlat de către spanioli. Elevii lui Carles Duran au condus în cea mai mare parte a meciului și s-au impus cu 104 la 81.

După această înfrângere, ardelenii sunt eliminați oficial din cursa pentru playoff, următoarele două partide având miză doar pentru palmares. Iată ce a declarat Mihai Silvășan, antrenorul principal al alb-negrilor, imediat după terminarea disputei:

Meciul a devenit dificil fiindcă am jucat într-o rotație foarte scurtă. Am jucat împotriva unei echipe bune, o echipă care își dorește să câștige această grupă și întreaga competiție. Sincer, sunt satisfăcut de felul în care am luptat în cea mai mare parte a partidei. Luând în considerare situația în care ne aflăm, fără trei jucători de bază (n.r. Kasey Shepherd, Karel Guzman și Andrija Stipanovic nu au evoluat), cred că am avut momente bune în acest joc. Nu a fost realist să câștigăm, felicitări Badalonei pentru victorie! Sunt fericit că nu s-a accidentat nimeni și îmi pare rău că nu am izbutit să rămânem aproape de ei pentru a avea o șansă de a câștiga. Dar, așa cum am spus, nu era realist.

Peste opt zile, în 22 martie, U-BT Cluj-Napoca primește vizita lui Prometey, iar în 29 martie campioana României joacă în deplasare, pe terenul lui ratiopharm Ulm.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!